paul_juliet73@daum.net

paul_juliet73@daum.net

Dobro jutro, gospod

Kako ste in kako je tvoja družina?
Prejel sem pošto in sem hvala ti za pošto, ki jo je poslala k meni in vse informacije, ki si jo dal meni, sem popolnoma prepričan, da sem našel iskrenost v vas, in moram reči, da sem vesel, da veste, da vas so pripravljeni, da mi pomaga; Dejstvo je, da res ne vem, kako izraziti svojo hvaležnost v zvezi z vašo pripravljenost, da mi pomagal iz tega težav situacijo tukaj, lahko Bog vas blagoslovi.

Medtem, sem šel na banko in se formalno uvedbo ti na banki kot moj partner in skrbnika v tujini, kot sem ti rekel, in banka se je dogovoril za prenos denarja na vaš bančni račun za naložbe. Toda banka direktor banke zahteval, da se obrnete naravnost in se prepričajte, da boste vi in mi dogovor naložbe, tako da bi morali poslati podatke o bančnem računu, da njihove banke neposredno, kjer se bo denar prenesen. Obrnite se na banki z bančnim informacij in tudi govoriti z njimi v mojem imenu na najboljši način za prenos denarja na vaš bančni račun, bodo tudi nas zavarovati več o tem, kako nadaljevati v tem poslu, ker ne vem nič o mednarodni prenos, zato vas prosim, da gredo po glavi in se obrnite na banko.

Tu je kontaktna banke mi bo všeč, da se obrnete na direktorja vedeti več o tem, kako nadaljevati na to transakcijo.
Tu kontaktne podatke banke spodaj.

Standard Chartered Bank Abidjan Slonokoščena obala
23 Boulevard de la Republique
P.O Polje 17 BP 1141 Abidjan 17
Direktor Tel: (225) 78271728
Fax: +225 40 30 32 01
Mail: scbci@africamail.com
E-mail: scb-ci@hotmail.com
Kontaktna oseba / Dr. Serge Philippe Bailley (direktor

Takoj, ko se obrnete banka obvestite me, da bom vedel, kaj se pogovarjate z banko in vedeti, kdaj se bo prenos denarja na vaš bančni račun.
Jaz bom vesel, če se denar ta teden, tako da najpozneje v začetku septembra bom biti tam z vami v vaši državi prenese. Čakam, da slišim od vas takoj, ko govorite z banko.

Juliet
Juliet I