Money for you

Barrister Mohammed Ibn Chambas firm

Address: Kojo Thompson Rd., Remia House, Accra

Telephone: +233 274437805

Email: barr.m.i.chambas@gmail.com

 

Dragi DROBNIČ ,

 

Jaz sem Barrister Mohamed Ibn Chambas. Odvetnik pozno Ing. Zoran DROBNIČ , državljan vaše države, in nekdanji direktor (Intertek Ghana Limited), baza za oskrbo nafte in naftnih derivatov v Republiki Gani, tukaj in po, se imenuje moja stranka. 31. januarja 2013 je moja stranka, njegova žena in trije otroci sodelovali v prometni nesreci vzdolž Kumasi Express-ja, na žalost pa so izgubili življenje.

 

Naredil sem nekaj napora, da po svojih konzulatih in ministrstvu za zunanje zadeve poišcem razširjene sorodnike mojega narocnika, vendar se je izkazalo za neuspešno. Odlocil sem se, da bom sledil njegovemu imenu prek interneta, da bi poiskal katerega od njegovih družinskih sorodnikov, zato sem se obrnil na vas, želim pomagati v repatriaciji denarja in premoženja, ki je ostal.

 

Moja stranka je imela racun, vreden približno (18,7 milijona ameriških dolarjev), deponiran na banki tukaj v Gani. Banka mi je izdala 21-dnevni odpovedni rok, da zagotovim naslednika ali pa zaplenem racun. Zato želim, da bi bil vaš naslednji poznejši odjemalec, ker imaš z njim isto ime in takoj ko slišim od vas, bom šel v oblast Gane, da dobim spremembo potrdila o lastništvu v vašem imenu in ga pošljite banki, da bo banka tukaj dostavila dokumente vaši banki, tako da vaša banka ne bo vas spraševala o tem, kako boste ta denar zaslužili, tu bom tukaj kot vaš odvetnik, da zagotovite, da se prihodki tega zneska (18,7 USD Milijon ameriških dolarjev), bo v vaš racun prenesen, potem pa bom prišel v vašo državo za delitev denarja, 45% do mene in 45% do vas, 10% pa bodo donirane v domove za sirotišnice.

 

Vaše pošteno sodelovanje, ki nam omogoca, da dosežemo to podjetje, je potrebno od vas.Zagotavljam

da bo to izvedeno v skladu z zakonitim dogovorom, ki vas bo zašcitil pred kakršno koli kršitvijo zakonodaje. Od vas potrebujem te podatke, da nam pomagate doseci to zahtevo;

 

Tvoje polno ime:————-

Naslov: ——————

Tvoja starost:————————-

Poklic: —————————–

Vaš telefon in mobilni telefon za komunikacijo Namen: ——————–

 

Cakam vaš nujni odgovor, potem vam bom dal vec informacij. Prosimo, da se odzovete v anglešcini, ce razumete anglešcino.

 

Lep pozdrav,

Barrister Mohammed Ibn Chambas.