g. Benard David

Dobro jutro.


Moje ime je g. Benard David vodja programa – Izvedeni finančni instrumenti v podjetju UBS Investment Bank London, Združeno kraljestvo.
Odločil sem se, da iščem zaupno sodelovanje z vami pri izvedbi dogovora, opisanega tukaj, za obe obojestransko korist in vas pozivamo, da zaradi narave te transakcije ohranite skrivnost. Med revidiranjem bančnih računov v naši banki sem odkril nezavarovan znesek v višini 18,5 milijona funtov na računu, ki pripada eni od naših poznih tujih strank (poznega Peter Campbell), ameriškega inženirja, ki je na žalost izgubil življenje in družino Smrtno prometno nesrečo.

Ugotovil sem, da je umrl, ne da bi njegovi sorodniki natančno zahtevali ta sredstva. Z veseljem iščem vašo privolitev, da vas kot najbližji družini predstavim za umrlega, tako da vam bodo prihodki iz tega računa, vredni 18,5 milijona, izročili vam kot upravičenec, ki vam bo v skupni rabi 68% in 32% vam. Skrbno sem navedel način izvajanja te transakcije v okviru zakonitega dogovora, da bi vas zaščitili pred kakršno koli kršitvijo prava v vaši državi in ​​tukaj v Angliji, ko se sklad prenese na vaš bančni račun. Predložiti vam bom vse ustrezne dokumente, ki jih bo zahteval UBS, da bi navedli, da ste upravičeni upravičenec te zapuščine, in vam bo banka UBS z vsakim nadaljnjim zamudom sprostila sklad, ob upoštevanju in sprejemu te ponudbe, prosim Mi pošljite naslednje informacije, kot je navedeno spodaj, da bomo lahko nadaljevali in dobili ta sklad takoj prenesti na vaš imenovani bančni račun. Prosim, podajte mi zahtevane podatke, da bomo lahko nadaljevali do naslednjega koraka.

– Tvoje polno ime:
– Vaš datum rojstva:
– Vaš kontaktni naslov:
– Vaš zasebni e-poštni naslov:

Zahvaljujemo se vam za zahvalo in pričakovanje vašega nujnega odgovora, da lahko takoj začnemo transakcijo prek moje zasebne e-pošte: ben.davidsone@onet.eu


Lep pozdrav,
Ben Davidson
Ben.davidsone@onet.eu