IZDELAVA SPLETNIH STRANI

 

Načrtovanje strani  – prepoznavanje potreb in želja naročnika in svetovanje

Oblikovanje strani – idejna zasnova in uskladitev s stranko

Razvoj strani  – tehnična izdelava, postavitev strani na strežnik, kontaktni obrazec, Google Analytics,  kontaktni obrazec,  možnost spletne galerije slik, osnovna optimizacija.

 SPLETNA TRGOVINA

Spletna trgovina,ki bo všeč vašim kupcem, bo tudi uspešno prodajala.

 

SPLETNE APLIKACIJE

Zelo koristno in dobrodošlo pospeševanje vašega poslovanja in prodaje so spletne aplikacije za rabo na spletu in mobilnih napravah. Z njimi prihranite čas, saj so namenjene boljši organizaciji vašega poslovanja.

 

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI

Če mislite, da ste s tem, ko ste postavili vašo spletno stran na internet, naredili vse, kar je potrebno za uspešno predstavitev vašega podjetja ali dejavnosti, potem se krepko motite. Golo dejstvo, da imate pač spletno stran, nima nobene vrednosti, če strani nihče ne opazi, niti google ne, kajti to, da ste jo naložili na internet, še ne pomeni, da jo bodo iskalniki tudi našli, kaj šele potencialne stranke.

 

Vodenje socialnih omrežij

Vaše strani na socialnih omrežjih so lahko odlična podpora in pospeševalec prepoznavnosti vaše internetne strani. Predpogoj je, seveda, da so pravilno zasnovane, in da ima vaša spletna stran dovolj svežih in kakovostnih vsebin.

Vodimo in urejamo vsebine na socialnih omrežjih kot so Facebook, Twitter, Instagram, Google+ in vseh ostalih po dogovoru. Poskrbimo za tehnično plat strani kot tudi za vsebino ter igre in druge aplikacije po potrebi in dogovoru.

 

 

Address

Our Address:

komarijska pot 15,brezovica pri ljubljani

Telephone:

-

Email:

-

Web:

-

Plan My Route